Windows Helpdesk

Hulp bij Windows problemen

Heeft u hulp nodig met Windows?

U heeft een Windows probleem? Ik ben gespecialiseerd in alle versies van Windows en ik help u graag uit de brand. Is uw schijfruimte vol of heeft u last van vervelende meldingen op uw bureaublad. Werkt u printer of een programma niet meer in Windows? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Hulp aan huis en op afstand

Wanneer u beschikt over internet kan ik uw problemen ook op afstand oplossen. Dit is vaak de snelste en meest effectieve oplossing. Wanneer u geen internet heeft of u wilt liever dat ik langs kom dan is dat natuurlijk ook geen probleem. u kunt een afspraak met mij maken via de telefoon of mail. Bent u overdag niet thuis? Ik lever ook ICT service in de avonduren. Zo is er altijd wel een geschikt moment om af te spreken.

Windows helpdesk

Windows werkt traag

Werkt u Windows erg traag? Ik kan u helpen Windows weer “schoon te maken”

Netwerk instellen

Ik kan u helpen met het instellen van verschillende apparaten binnen uw netwerk.

Mail problemen

Heeft u problemen met uw e-mail? Ik los uw mailproblemen direct voor u op.
x

Driver problemen

Heeft u geen geluid, of doet de printer het niet meer? Dit kan een driver probleem zijn.
f

Software instellen

Ik kan u helpen om software naar wens in te stellen. Ik kan dit op afstand doen.

Windows updates

Is uw Windows vastgelopen tijdens het updaten? Er zijn verschillende oplossingen mogelijk.

Overstappen op Windows 10?

Wanneer u gebruik maakt van een oudere versie van Windows kunt u overwegen om over te stappen naar Windows 10. Of dit verstandig is om te doen ligt een beetje aan de versie die u nu gebruikt. Wanneer u Windows 7 of lager gebruikt adviseer ik wel om over te stappen. Windows 7 wordt namelijk niet meer ondersteund door Microsoft en dat brengt een risico met zich mee. Zo worden veiligheidsupdates niet meer uitgegeven en kunnen hackers veel gemakkelijker inbreken. In sommige gevallen kunnen hackers ook verder binnendringen in het netwerk via dit apparaat. Gelukkig hoeft het overstappen niet moeilijk te zijn. Ik kan u daarbij helpen zonder dat u programma’s of documenten verliest.

Heeft u MacOS, Chrome OS of Linux?

Maakt u geen gebruik van Windows maar u heeft wel een probleem? Dan kan ik u ook helpen. Ik ben gespecialiseerd in Windows maar ik kan ook goed overweg met MacOS, Chrome OS of Linux. Ik kan u vooraf vertellen of ik uw probleem kan oplossen. Als dit niet zo is dan hoeft u uiteraard ook niets te betalen. Op deze manier hou ik mijn klanten tevreden. Een gegarandeerde oplossing. Kan ik het probleem niet oplossen dan kan ik u altijd doorsturen naar de juiste specialist die dat wel kan. Op die manier bent u altijd geholpen. Ook hulp op afstand is geen enkel probleem. Zoho werkt op meerdere platformen en dus ook op uw besturingssysteem kan ik snel van dienst zijn.

Windows helpdesk

06-51893645

 

Computer nieuws

Hoe herken ik internetcriminaliteit?

Hoe herken ik internetcriminaliteit?

Helaas kom ik het steeds vaker tegen. Mensen die slachtoffer zijn geworden van internetcriminaliteit. Er zijn vele vormen van online criminaliteit...

Wat is een SSD-upgrade?

Wat is een SSD-upgrade?

Op een "traditionele" harde schijf wordt data magnetisch op een snel roterende schijf opgeslagen en gelezen. Het voordeel is dat er een grote...

WhatsApp verzenden
Computerservice Berkel
Kan ik u ergens mee helpen? Stuur mij gerust een Whatsapp. Met vriendelijke groet, Jan.