PC hulp aan huis

Hulp bij computerproblemen

PC hulp aan huis

Heeft u een computerprobleem? Ik kom bij u thuis om het probleem met uw laptop of computer op te lossen. Zo hoeft u niet de computer los te koppelen en weg te brengen. Daarnaast los ik alle computerproblemen snel en vakkundig op zodat u gelijk weer aan de slag kunt. Ik kan u ook vooraf vertellen wat de kosten zullen zijn zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Computerhulp op afstand

Wanneer u een klein Windows probleem heeft dan kan ik u ook op afstand helpen. Met behulp van een kleine tool “Zoho assist” kan ik een verbinding maken met uw computer. U geeft toestemming doordat u een code invult op het scherm die u van mij telefonisch ontvangt. Op die manier kan ik snel en veilig een verbinding op afstand met u opstellen om uw windows of macOS probleem op te lossen.

PC hulp aan huis gemeente westerveld

Software problemen

Heeft u een probleem met een programma of met Windows? Dan help ik u graag.

Internet problemen

Slecht bereik of helemaal geen internet? Ik zorg voor een goede en stabiele verbinding

Computer traag

Heeft u last van een trage computer? Ik schoon uw computer op en maak deze weer snel

Virus of gehackt

Bent u slachtoffer geworden van internet criminaliteit? Ik maak uw computer weer veilig
g

Programma installatie

Ik installeer en stel uw favoriete programma’s in. U kunt direct aan de slag.
Z

Back-up maken

Ik maak een complete back-up maken van al uw documenten en bestanden op de computer

Uw computer is erg traag geworden?

Bijna de meest gehoorde klacht zijn trage computers. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend maar er is gelukkig veel aan te doen. Een herinstallatie van Windows kan al heel veel schelen, maar in sommige gevallen is het plaatsen van een SSD ook zinvol. Een SSD (Solid State Drive) is een harde schijf die kleine geheugen chips heeft i.p.v. roterende schijven. Dit is niet alleen stabieler maar is ook veel sneller. Je computer kan hierdoor 70% sneller opstarten en werken als voorheen! Dit is een behoorlijk verschil en zo kan een PC of laptop nog jaren mee voordat deze vervangen hoeft te worden. De kosten van een SSD zijn de laatste jaren ook aanzienlijk in prijs gezakt waardoor dit uiterst rendabel is om te doen.

Internetcriminaliteit of u heeft een virus?

Ik komt het helaas steeds vaker tegen. Mensen die slachtoffer zijn geworden van internetcriminaliteit. Het is er in vele vormen en maten en sommige criminelen zijn erg slim. Zo zijn er honderden vormen van oplichting waar u zomaar slachtoffer van kan worden. Criminelen die u schaamteloos opbellen uit naam van Microsoft die u zogenaamd voorzien van nieuwe updates. Even later komt u erachter dat u bankrekening is leeggehaald. Of misschien heeft u zelf per ongeluk een verkeerd programma geïnstalleerd. Het is belangrijk om precies te werk te gaan en geen verkeerde handelingen meer uit te voeren. Ik kan een hacker vakkundig buitenspel zetten zonder dat uw documenten en bestanden verloren gaan.

Blog artikelen

Hoe herken ik internetcriminaliteit?

Hoe herken ik internetcriminaliteit?

Helaas kom ik het steeds vaker tegen. Mensen die slachtoffer zijn geworden van internetcriminaliteit. Er zijn vele vormen van online criminaliteit...

Wat is een SSD-upgrade?

Wat is een SSD-upgrade?

Op een "traditionele" harde schijf wordt data magnetisch op een snel roterende schijf opgeslagen en gelezen. Het voordeel is dat er een grote...

WhatsApp verzenden
Computerservice Berkel
Kan ik u ergens mee helpen? Stuur mij gerust een Whatsapp. Met vriendelijke groet, Jan.